Těhotenství

Dobrý den, od ledna neberu antikoncepci, snažíme se o miminko. Bohužel se nám to stále nedaří. Vždy tak 6-7 dní před menstruací se dostaví velmi slabé špinění, které trvá až do menstruace, která je slabá a trvá jen 2-3 dny. Ovulaci mám přibližně 15. den cyklu. Cyklus asi 29 dní. Těhotná jsem již byla dvakrát a žádný problém jsem neměla. Vždy jsem otěhotněla hned po vysazení antikoncepce. Lékařka mi řekla, že jsem v pořádku a že se to stává a časem se to upraví, že mám ještě spoustu času na otěhotnění. Já mám ale trochu obavy vzhledem k tomu, že mi je již 36 let. Mám to ještě nechat být a čekat, zda se to povede nebo jít na další vyšetření? Děkuji za odpověd. Tereza

Odpověď odborníka:

Neuvádíte řadu podstatných faktů,jak jsou děti velké,kolik je manželovi let atd.,ale ve věku 36 let bych na Vašem místě počkal přes dovolené- změna prostředí a každodenního stereotypu působí v tomho ohledu velmi příznivě a neotěhotníte-li po prázdninách bych vyhledal poradnu pro sterilitu příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: