Těhotenstvi

Dobrý den,mám dotáz.Měla jsem nechraněný stýk 2.dny před ovulaci.Za 10.dni jsem dostala MS,která mi trva 4 dny jako normálně.Ted bych měla být eventuélně v 5-6.týdnu.MS jsem měla po druhé,ale pouhé 2-dny.Což se v měm případě nikdy nestalo! .Že bych měla nějaké těhu přiznáky nepozoruji,tak jako ze začatku,občas na zvraceni,bolest hlavy.Ted to ustálo po druhé MS pouze mi pigmentuji dvorce,a časté močeni po 1dc vody dokážu jit na wc i 5 krát za sebou ,naladovost.Bohužel test mi vyšel negativni.. i když test byl levný..Jsem z toho dost neštastná:(mimo jiné děla se mi světlé hněda čarká od spodu až k pupiku...a mám trosku ztvrdli pod bríšek kolem bradavky to mám tmavě hnědé až fialové..Ale ty testy mě opravdu zmatly...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v 5.-6. týdnu by i levný test měl spolehlivě prokázat probíhající graviditu. Test samozřejmě můžete zopakovat, pravděpodobně však těhotná nebudete už vzhledem k menstruaci, která se opakovaně dostavila. Pokud se u vás vyskytnou jakékoliv pochybnosti či snad dokonce obtíže, neváhejte navštívit lékaře.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x