Tehotenstvi?

Dobry den, mam k vam dotaz. S pritelem se uz delsi dobu snazime u maleho. Dokonce mi dr daval i clostilbegyt. Tento mesic mi i dr rekl, kdy bude nejlepsi cas k oplodneni. Pri poslednim terminu menstruace to ale nebyla takova normalni menstruace,ale jen takova jednodenni a uplne jina nez normalne. Zkousela jsem i tehotenstky test hned po ms ale byl negativni. Vubec nevim, co si o tom myslet. Muzete mi prosim poradit? dekuji.Lenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zopakujte těhotenský test ještě za týden po prvním. Pokud i ten bude negativní, není třeba slabou menstruaci nijak řešit.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: