Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Měla jsem něco s klukem, resp. prstil mi a já mu honila /nevím odborný název/. Dva týdny po tom jsem byla u doktorky, řekla mi, že panna ještě jsem, že průchod je jeeště úzký, nebo tak nějak. Potom jsme to samé prožili znovu. Hodně vystříkl a právě nevím, jestli se něco dostalo i do mě. Používám antikoncepční pilulky, ale přesto...můžu být těhotná?...Předem děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Jestliže užíváte hormonální antikoncepci, těhotná nejste. I kdybyste je nebrala, při tomto způsobu sexuálního kontaktu je otěhotnění nepravděpodobné.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: