Tehotenstvi

Dobry den chtela bych se Vas zeptat jestli divka muze otehotnet ,kdyz se o kluka jen vaginou otira(pres kalhoty). V jednom pripade to bylo dokonce i s tamponem. Prosim Vas napiste czo nejdriv. Furt na to mylsim a dnes sjem se probudila s bolestmi bricha a nevolnosti.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na 99,9% nemůže. Muselo by dojít k ejakulaci a spermie by se musely dostat do pochvy. Spermií navíc musí být dostatečný počet, aby vůbec byla šance na otěhotnění.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: