Tehotenství

Měli jsme s přitelkyní nechráněný sex, přitelkyne bere antikoncepci Mercilon avšak užíva antibiotika doxy hexan, po 2 dvou dnech ji brali krev prisli by na to nebo jeste ne ? jake je procento tehotenství?? dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na co by měli přijít při odběru krve?? Na případné těhotenství? Dalo by se to samozřejmě zjistit, ale vyšetření by muselo být cíleně zaměřeno na hladinu hCG, ovšem ne 2 dny po styku.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x