Těhotenství

dobrý den,chtěla bych se zeptat jaká jsou rizika v těhotenství. Mám umělou chlopen a užívám warfarin 10mg denně plus euthyrox50 na štítnou žlázu-1 tabletu denně.Děkuji Eva

Odpověď odborníka:

dobrý den, nevím,jakou máte umělou chlopeň, navíc toto by měl posoudit váš kardiolog, warfarin je v těhotenství kontraindikovaný, měla byste být převedena v co nejčasnějším stadiu těhotenství na fraxiparin nebo jiný pereparát na ředění krve, který je injekční.pokud kardiolog dá těhotenství zelenou, neměl by být problém.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: