Tehotenství

dobry den, snazime se o druhe miminko, minuli mesic menzes byl o dva dny driv a kratsi a ted jen "spinim" mam volat svemu lekari a nebo pockat tyden a udelat si test ?do ted mnou provede testy byli negativni a jest emam problem prala jsem antibiotika n a zanet moc. cest

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud máte negativní testy, ještě počkejte.může to být tím zánětem.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Články: Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Pro léčbu vysoké hladiny...
Když kůže volá o pomoc
Články: Když kůže volá o pomoc
Léto je roční období, kdy...
Ovulace a načasování pohlavního styku
Články: Ovulace a načasování pohlavního styku
Pokud chcete zvýšit své...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ostatní vyšetření v gynekologii
Články: Ostatní vyšetření v gynekologii
Jaká vyšetření vás mohou...
Počítačová tomografie (CT)
Články: Počítačová tomografie (CT)
Počítačová nebo computerová...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: