Těhotenství

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat chtěla bych otěhotnět.Vysadila jsem antikoncepci a nastala menstrulace.Tet se snažíme o miminko a tento měsíc se monstrulace nedostavila ale těhotná nejsem.Je možné že to mohlo způsobyt vysazení antikoncepce.Dekuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den, nevím,jak jste měla pravidelnou menstruaci před antikoncepcí, v každém případě bych počkala cca 2 týdny a pak došla ke gynekologovi,.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: