Těhotenství

Dobrý den chci se zeptat.Než jsem začala brát antikoncepci tak jsem měla silnou a nepravidelnou menstrulaci.Tet jsem brala antikoncepci 4 roky a vysadila jsem jí protože chceme miminko.Po posledním dobráni prášku nastala menstrulace a když jsem nezačala brát antikoncepci tak už dva měsíce jsem to nedostala.Nemuže to byt neco vážného.Děkuji

Odpověď odborníka:

Při 2 měsíčním vynechání menses je nutné vyšetření gynekologem,jinak se na otázku nedá odpovědět příjemný veřer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
RTG snímek plic
Články: RTG snímek plic
RTG snímek plic je jedním z...
Když plíce potřebují pomoc
Články: Když plíce potřebují pomoc
U rakoviny plic je časné...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
EMG
Články: EMG
Elektromyografie (EMG) je...
Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Články: Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Zdravá strava je nejlepší...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: