Těhotenství

Dobrý den,v 7.měsíci jsem začla mít ledv.koliky,pak až do porodu (porod v termínu)jsem byla sledována urologem.Po porodu mi zjistili vroz.vadu zúžení pánvičky,poté jsem byla operována (před třemi lety).Od té doby bez problému,chodím na kontroly co půl roku,všechny vyš.mám vždy v pořádku.Funkce ledvin je 34 a 66%.Zajímalo by mě,jestli můžu mít další dítě a jestli by se mohl tento stav nějak zhoršit.Od operace jsem žádné koliky neměla,ale občas mě ledvina pobolívá,na to mi vždy urolog řekne,že to bolí jizva a taky mívím někdy zelenožlutý výtok,na to mi zas gynekolog říká,že to je běžné,že to může být i s podrážděného žlučníku a čehokoli.Já mám ale pořád pocit,že to souvisí s ledvinou.Jedno dítě bych si ještě přála,ale taky mám strach.Léky žádné neberu.Děkuji moc zýa odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, konzultovala bych Vašeho urologa, ale dle mého názoru je další těhotenství ovšem se zvýšeným lékařským dozorem možné.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: