Těhotenství

Když jsme s přítelem meli polohu 69 a když sem ho udela, vystříkl. Můžu být těhotná, když jeho penis nepronikl do me? Menstruace se opozdila o 4 dny. Může to být způsobeno prstěním?

Odpověď odborníka:

Nemůžete. A nemůže /pokud tedy neměl přítel při "prstění" na prstech sperma/, těhotenství vzniká oplozením vajíčka spermií, která dostane dovnitř ženina těla. Pokud máte málo informací o otěhotnění, doporučuji stránky www.sexualne.cz. Pro vyloučení těhotenství si kupte v lékárně těhotenský test ( a udělejte si ho pdole návodu) nebo navštivte gynekologa. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: