Těhotenství

dobrý den, chtěla jsem se zeptat brala jsem antikoncepci a vysadila jsem ji po týdnu co jsem začala užívat nový měsíc - teda normálně jsem po pauze začla jako vždy ale po týdnu jsem ji brát přestala.Je možná hned ještě ten měsíc otěhotnět nebo musím počkat na další menstruaci? děkuji

Odpověď odborníka:

Otěhotnění je možné, může být i nepravidelné krvácení i když nechápu proč jste ji nebrala podle návodu,tedy nedokončila načaté plato. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: