Těhotenství

Dobrý den, ve středu jsem začala mentruovat a v pondělí jsem si zapomněla vzít antikoncepci(první prášek z platíčka) a s přítelem jsme se milovali a vystříkl do mě. Prášek jsem si vzala hned ráno, protože jsem je neměla u sebe. Je možné, že bych byla těhotná ?

Odpověď odborníka:

Těhotenství se nedá vyloučit, jestiže pauza mezi tabletkami byla delší než 12 hodin příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co je to hydrokéla?
Články: Co je to hydrokéla?
Hydrokéla je označení pro...
Chřipku nepřecházejte, riskujete vážné komplikace!
Články: Chřipku nepřecházejte, riskujete vážné komplikace!
I když jste zdraví jako...
Mužský orgasmus
Články: Mužský orgasmus
Mužskému orgasmu předchází...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Život bez dětí je možný. A může být i příjemný
Články: Život bez dětí je možný. A může být i příjemný
Také jste si mysleli, že...
Játra kvalitní čaj ocení
Články: Játra kvalitní čaj ocení
Doporučení na různé čajové...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kofein jako lék pro játra
Články: Kofein jako lék pro játra
Také patříte mezi ty, kteří...
Šest tipů, jak udržte játra v kondici
Články: Šest tipů, jak udržte játra v kondici
Játra jsou nepostradatelnou...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x