Těhotenství

Dobrý den,PM 4.2 2012 ,pregnylu podle foliklů píchnutá 20.2..Menzes jsem měla dostat 2.3.a nedostala.12.2. jsem šla k doktorovi na krev a vyšla 1600 hcg.Ultrazvuk vidět váček,ale zdá se menší. 19.2 jsem byla u doktora znova váček 8mm ,ale prázdný.26.3. váček 10 mm ,ale prázdný.hcg 4000 .Jdu na revizi kvůli syndromu prázdného vajíčka a 28.2. na lepším ultrazvuku vidí váček a embr.pol.Ale pulzace žádná.Začala jsem hodně krvácet,ale hematom na děloze nemám.Dostala jsem utrogestan a čekám.Doktor mě chce jěště vidět,že to těhotenství může být mladší.Už jsem se stím těhotenstvím rozloučila,on mi dal teď naději,ale bojím se,že je šance malá.??????

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možnosti jsou v tuto chvíli obě možné, nelze říci s jakou pravděpodobností. Nutné je čekat,jak se vše vyvine. Více Vám k tomu bohužel říci nelze.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: