Tehotenstvi

Dobrý den,s přítelem se od listopadu snažíme o miminko. 7.3.2012 jsem začala brát calibrum baby plan. To mi akorát skončila poslední menstruace, od té doby se nedostavila. 3.4. jsem si delala tehotenský test,který vyšel negativní. Následující den jsem šla k doktorovi. Dělal mi ultrazvuk a říkal,že podle ultrazvuku by měla menstruace buď probíhat nebo se brzy dostavit a dal mi injekci na vyvolání menstruace. Dnes je to týden po injekci, 14 dní po vynechání,poslední test jsme dělali v pondělí. Asi 14 dní mi začíná být pravidelně večer kolem 7 hodiny zle,cítím se nafouknutá a mám citlivější prsa. Posledních pár dnů to mívám i přes den. Je nějaká šance,že čekáme miminko ? Kolem 22.3 jsem jen kratce špinila(jeden večer). Děkuji za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné je cokoli, spíše si udělejte těhot.test a navštivte opět gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x