Těhotenství

Dobrý den, pane doktore mám na Vás prosbu nebo spíš dotaz.Mám podezření,že jsem v jiném stavu,ale mám problém beru léky ráno Eliceu a večer Protazin. Jaký to může mít vliv na těhotenství?Vývoj dítěte?Doporučil byste interupci nebo by bylo těhotenství v pořádku? Předem za odpověď moc děkuji.

Odpověď odborníka:

V první řadě by bylo pořeba jednoznačně povtrdit těhotenství a bude li to skutečně gravidita doporučoval bych konsultoval genetika,tam získáte nejpřesnější informaci. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x