Těhotenství

Dobrý den,plánuji 3 těhotenství,je mi 36 let,bude to 3 císař,od dr.mám povoleno,byla kontrola ultr.První těhotenství císař protože by miminko šlo koncem pánevním a druhý císař,že mělo mimi 4kg kvůli protžení jizvy.Je to 14 dní co mi dr.vyndal tělísko,jak dlouho čekat s početím?Dr.řekl jíst kys.listovou a vyčkat 3 měsíce.Předtím jsem otěhotněla hned 2 měsíc.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jeste kyselinu listovou a těhotnět můžete hned.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: