Těhotenství

Dobrý den. Pravidelně beru antikoncepci Lindynette. Měli jsme s partnerem pohlavní styk a on se do mě udělal. Počítala jsem si plodné dny a tedkom bych je neměla mít. Je možné i aby přes to bych byla těhotná? Prosím poradte děkuji!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přece když užíváte pravidelně antikoncepci, jste před otěhotněním chráněna. Čeho se obáváte tedy?

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vypozorujte si předpoklady ke vzniku rakoviny
Články: Vypozorujte si předpoklady ke vzniku rakoviny
Přinejmenším 85 % zhoubných...
Koloskopie
Články: Koloskopie
Koloskopie nebo také...
Myslíte si, že lékař nepozná, že kouříte? Omyl!
Články: Myslíte si, že lékař nepozná, že kouříte? Omyl!
Mezi standardní otázky při...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Pozor na škrkavky!
Články: Pozor na škrkavky!
Škrkavka dětská, latinsky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: