Těhotenství

Dobrý den, Chtěla bych se vás zeptat.Vysadila jsem antikoncepci 4.7.2012. Dne 5.7.2012 jsem začala špinět, špinění mělo barvu tmavě hnědou. Poté se mi dostavila MS 10.7. také nebyla ms silná a měla též barvu tmavě hnědou. Nyní ms zkončila 12.7.2012. Druhý den jsme s přítelem měli pohlavní nechráněný styk a každý den pravidelně též. Mám malé pobolívání v podbříšku, bolest hlavy a změna nálady. Je možné že jsem těhotná ? Jde to po tak krátké době poznat nějakým způsobem poznat ? Dělala jsem si dneska těhotenský test a vyšel negativní. Moc si miminko přejeme. Děkuji předem za radu. Přeji krásný den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotná být můžete. Těhotenský test zopakujte s několikadenním odstupem.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: