Těhotenství

Dobrý den, mám zpoždění už více jak týden. Antikoncepci ted neberu mám půlroční dceru. Manžel sice tvrdí že všechno šlo vždy ven, ale tomu nemohu věřit. Udělala jsem si test a byl pozitivní. Další dítě ted nechceme. Musím být zcela určitě těhotná i když se tak vůbec necítím nbeo je šance že je to nějaká porucha?

Odpověď odborníka:

Pokud byl test positivní s největší pravděpodobností to bude gravidita, navštivte urychleně gynekologa. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: