Těhotenství

Dobrý den ráda bych se zeptala,dva dny mi vynechává ms dnes ráno jsem si udělala těhotenský test a vyšel mi pozitivní je možné,že se jedná o falešné těhotěnství?to samé se mi totiž stalo i před 2 měsíci vyšlo mi 7 pozitivních těh.testů a když jsem následně došla na gynekologii doktorka mi řekla,že se jedná o falešné těhu tak nevím jestli tomu ted mohu věřit antikoncepci mám vysazenou 3 měsíc děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Positivní močový test,který ukáže těhotenství již 5 den po oplodnění by bylo ve vašem případě vhodné doplnit kvantitativním stanovením HCG,dělá to každá laboratoř. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Těhotenství | Od: Ivana | 26.2.2014 19:28
Dobry den p.doktore měla bych otazku ohl.tehotenskeho
testu. Asi první prosincovou sobotu (2013) jsme s přítelem
meli pohl.styk. Ja antikonc.neberu chrani se on, ovsem asi
se stalo ze na okamzik byl ve me bez ochrany,(ale ani jeden
si nejsme jisti :-/ ) mel docela problem se stoporenim a ani
nevyvrcholil. Presto jsem mela strach ze by se mohlo stat.
Tak jsem si koupila 2 ruzne těhot.testy s vysledky do 5 min
1.1 mi mela prijit menst, prisla dokonce prekvapive o den
driv, po jejim skonceni (5 dni ) jsem si udelala pro jsitou
prvni test, vysel negativni, po dvou dnech druhy a take.
Ovsem ja mam takovy strah ze i ten treti byl negativni. Byla
jen jedna carecka. Min.tyden mi skoncila druha menstr. Ale
trvala 6 dni.trochu se mi to houpe pac mam stresujici
zamestnani tak myslím že to trochu ma vliv.,Zitra nebo v
patek by mela prijit dalsi menstruace , modlim se doslova
za ni. ale chci se zeptat zda si mam udelat pro jistotu dalsi
test mam jeden koupeny pisi tam ze do 3min.je vysledek.
Nikdy se nam to nestalo tak nevim zda vubec delam test ve
zpravnou dobu, uzbych chtela byt v klidu.. Dite bych do
budoucna chtela ale ted v 24 letech je pro me jeste brzy.
Neni mozne ze by ty testy ukazovali spatne?Asi se
zblaznim.  . Ale predem dekuji za odpovedi. Predesle testy
meli citlivost 20 a byly vysledky do 5 min a ted co mam
koupeny jeste nerozbaleny ma citlovost 10 a ysledek 3 min.
Vite ed me i docela pali zaha a je mi divne ale nevim zda to
neni pouze tim stresem haha. Prosi o radu. Ke gyn.zatim
nechcu ani zadneho nemam, mam z nej trauma kvuli spane
ziv, zkusenosti z detstvi. Vite už si pripadam paranoidne a
hledam jakekoliv znamky těhu. Ale nechci to.:( co si
myslite?
reagovat
re:Těhotenství | Od: Administrátor | 27.2.2014 11:28
Dobrý den Ivano,
poprosím Vás, aby jste svůj dotaz zkopírovala a vložila jej do poradny na těchto stránkách: www.ulekare.cz/poradna-rozcestnik.

Zde se Vám bude náš lékař věnovat a na dotaz Vám zodpoví.

Děkujeme
Administrátor
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: