Těhotenství

  • Dotaz od: Lůůůůcik
  • Publikováno: 16.10.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den. Chtela jsem se zeptat, zda-li mohu být tehotná, mela -li jsem nehránený pohlavní styk se svým přítelem a už po třetí mám menstruaci ta 1 byla v termínu ale trvala jen 5 dní ta druhá se dotavila o 3 ndy dříve ale trvala 6 dní což u mě je normální a ta 3 se dostavila také o 3 dny dříve ale taky už normálně silná.Ale často me bolí břicho.Pořád si ho zkoumám, protože mám strah že by mohlo růst nebo tak..Tak si na nej casto šahám a mačkám apod. Nechi mít díte v 17 ti letech, protože mám ted výborný výsledky ve sportu a proste to nejde..Tak se Vás chci zeptat jak to teda je?Děkuji mooooc za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučovala bych návštěvu gastroenterologie, těhotenství mi přijde velice nepravděpodobné.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovinné bujení – ohlásit se může nejen bolestí, ale i horečkou
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Plané neštovice
Články: Plané neštovice
Varicella neboli plané...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak se rozvíjí alergická reakce?
Články: Jak se rozvíjí alergická reakce?
Chcete-li rozumět tomu, co...
Hormony působí na každou ženu jinak
Články: Hormony působí na každou ženu jinak
Stimulace vaječníků pomáhá...
Přenáší se žloutenka tetováním?
Články: Přenáší se žloutenka tetováním?
Kdyby otázka v titulku...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: