Těhotenství

Dobrý den chtěla bych se informovat dcera byla před 14 dny na gynekologii a pan doktor jí vyšetřil a řekl že neni v jiném stavu a to jsme dělali doma testy a byly egativní,pan doktor jí řekl že má zánět dal jí prášky na zavádění a píchl injekci aby dostala menstruaci.A po 14 dnech menstruaci nedostala tak jsme udělali testy dva a oba jsou pozitivní tak bych se chtěla zeptat jestli ta injekce na vyvolání neublíží plodu,prášky né to píšou že mohou i těhotný ale ta injekce. děkuji za odpověd Hanka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ani ta injekce nijak nemůže ublížit vyvíjejícímu se plodu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: