Těhotenství?

Dobrý den, mám problém s tím, že se mi nedostavila menstruace. Minulý měsíc jsme provozovali přerušovanou soulož. Antikoncepci neberu. Menstruace měla dorazit v pondělí, ale přišla už v pátek, ale ne jako menstruace jen takové špinění. A už se vůbec nerozjela. Teď mám chřipku myslíte, že to může být způsobeno tou chřipkou, že menstruace není a nebo že můžu být těhotná? Dnes 26 den od posledního dne poslední menstruace (nebo druhý den ode dne kdy měla mensturace přijít) jsem dělala těhotenský test a je negativní. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může to být nemocí, udělejte si test s odstupem týdne. Mějte na paměti, že přerušovaná soulož není forma antikoncepce. Je velmi nespolehlivá.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: