Těhotenstvi???

Dobrý den měla bych dotaz, již 5 let beru antikoncepci a nikdy jsem s ní nějaké problémy nemněla. Teď jsem dostala menstruaci o 3dny později a oproti normální menstruaci ji mám hodně slabou. Bojím se jestli nejsem těhotná, miminko sice chci ale až později. Prášky beru 5 let pravidelně bez vynechání. Chci se tedy jen zeptat zda nehrozí že jsem těhotná? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při pravidelném užívání antikoncepce se otěhotnění nemusíte brát. Pokud si nejste s pravidelností jistá, zakupte si těhotenský test. V případě negativity testu dál pokračujte běžně v užívání antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: