Těhotenství?

Dobrý den, žádám Vás o radu. V září jsem měl nechráněný styk s holkou bez zakončení "dovnitř" a druhý den si slečna vzala "antikoncepci po" prášek proti těhotenství (4 tabletky po několika hodinách). Týden na to měla menstruaci, jenže od té doby už jí neměla 2 měsíce. Můžete mi prosím poradit, zda se jedná pouze o hormonální změny nebo může být opravdu těhotná? Děkuji mockrát za odpověď, Jiří

Odpověď odborníka:

Nevím,jaké tablety si vaše partnerka vzala,ani kolik hodin po styku,pokud ale měla normální menses není těhotenství příliš pravděpodobné,udělejte si těhotenský test a pokud bude negativní bude se jednat pravděpodobně o hormonální poruchu která vyžaduje vyšetření a léčbu Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: