Těhotenství

Dobrý den, před více jak měsícem jsem vysadila antikoncepci a pak jsem dostala normálně menstruaci(11.10.).Od té doby se snažíme o miminko.Zhruba po půlce cyklu mě začlo bolet v podbříšku jako před menstrací, pálet žáha, točila se mi hlava a řekla bych, že i zácpa, po zmáčknutí prsu mi z něj teče čirá tekutina a v puse jsem měla divnou chuť jako bych snad olizovala nějaký kov. Po pár dnech mě již břicho nebolelo, jen občas mě tam zabolí jako před menstrací, ale jinak trvá v podstatě vše pořád a ještě mi bývá většinou po ránu nevolno od žaludku, ale nezvracím. jen se mi udělá špatně, občas i přes den, ale spíš po ránu. Nyní jsem měla v sobotu dostat menstruaci, ale minulý týden ve čtvrtek jsem začla špinit, ale jen tak celkem lehce a trvalo to 3 dny a v sobotu se menstruace nedostavila. Tak jsem si ze zvědavosti udělala těhotenský test a objevila se tam asi po 3 minutách slabá druhá čárka. Je sice slabá, ale vidět jde. Byl to test s citlivostí 20mlU/ml. Dnes ráno jsem si dělala test znovu, ale jinou značku a s citlivostí 25mlU/ml a byl negativní. Myslíte, že mohu být těhotná, jen to je prostě příliš brzy? A jak mám dlouho čekat v případě negativních testů na menstruaci? Jedno dítě už mám (a při něm jsem prášky vysadila na vánoce a zjistila jsem těhotenství na začátku února). Děkuji za odpověď. Mějte se hezky.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může se jednat v rané stádium těhotenství, kdy ho detekoval jen citlivější test. Každopádně doporučuji návštěvu gynekologa, který s jistotu vyšetří, zda se jedná nebo nejedná o těhotenství. Ke gynekologovi se vydejte již nyní, nemusíte čekat na menstruaci.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: