Těhotenství

Dobrý den, mám dotaz. Můžu otěhotnět když antikoncepci (Lunafem) beru poctivě a někdy si ani nedělám pauzu mezi platíčky, když se do mě můj přítel udělal? a ne jednou. A jestli jsem chráněná? a jestli to jde takto při používání antikoncepce praktikovat? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, a k čemu myslíte, že antikoncepci primárně slouží? Chrání Vás před otěhotněním. Proto při pravidelném užívání otěhotnět nemůžete.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: