Tehotenstvi

dekuj za odpoved.takze kdyz jsemmela poh,styk 22.12 .dneska 18.2.jsem byla na ultrazvuku plod je veliky 27,6 mm tak by to sedelo?i kdyz ultrazvuk odpovida9+4 ale jsem mene.omlouvam se ze se porad vyptavam ale vrta me to hlavou.dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Psal jsem vám,že největší přesnost,s kterou se v dalším průběhu gravidity bude i počítat je UZ vyšetření ve 12 týdnu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: