Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych poprosit o váš názor. včera jsem byla na gynekologické prohlídce, protože jsem nedostala menstruaci a měla jsem pozitivní těhotenský test. Lékař mi sdělil, že jsem v pátem týdnu těhotenství, měla jsem radost, protože se otěhotnět snažím asi rok, ale hned na to mi lékař sdělil, že plod není tam, kde by měl být. Že není uprostřed dělohy,ale někde v rohu u vejcovodu. Nemám žádné potíže, nekrvácím ani nemám bolesti, tak mám přijít příští týden na kontrolu, prý je možné, že se plod posune do správného místa dělohy. Myslíte, že je to možné? Je možnost, že by to mohlo dobře dopadnout nebo budu muset jít na přerušení? Moc Vám děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, takto malinký plod není umístěním na konečném místě, jak se sám rozrůstá a tvoří se placenta, je možné, že tento růst (hlavně placenty)bude správným směrem a bude všechno v pohodě. Musíte to nechat "na přírodě", hodně odpočívejte, snažte se dělat věci, které vás těší a na další kontrole uvidíte, jak se situace bude vyvíjet.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x