Těhotenství

Dobrý den, mám takový dotaz, dělala jsem si 3x TT a vyšel mi pozitivně. Včera mi lékař řekl, že mám dělohu zvětšenou, dnes jsem byla na sonu a doktor nic na ultrazvuku neviděl. Řekl mi, že to může být i hormonální porucha a ať přijdu za 14 dní a pak se uvidí, co dál. Je možné, že by mi testy vyšly pozitivně a nebyla jsem těhotná? A je lepší, než mi dá provokačku, aby mi vzal krev a udělal takto test. Děkuji moc za odpověď. Přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, testy nelžou, o těhotenství se jedná. Otázka je, zda se jedná o prosperující nitroděložní těhotenství. Počkejte si na příští kontrolu, krevní testy nejsou nutné ve všech případech. Při obtížích jděte na kontrolu ihned.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: