Těhotenství

Dobrý den, rozešla jsem se s přítelem a zapomněla jsem si po rozchodu vzít antikoncepci, pak jsem jí jedla snad do 12 h, ale ne normálně v 10h kdy bych jí měla brát, vyspala jsem se s jedním klučinou, který se neudělal, menstruaci jsem poté dostala o den dřív, udělala jsem si těhotenský test 23 dní po nechráněném styku, vyšel negativní, stejně se bojím, že bych mohla být i přes to těhotná, protože mám furt pocit nafouklého břicha. Mimo jiné jsem byla na sonu s ledvinami a paní doktorka mi napsala, že levý vaječník mám překryt, děloha v normě, poznala by na sonu paní doktorka těhotenství? A co ten překrytý vaječník? :(. Nicméně těhotenský test jsem si udělala ještě jeden 27 dní po sexu, vyšel opět negativní, dnes mám ale pocit, že mám velice citlivá prsa, myslíte, že si to můžu přivolávat všechno stresem? Nebo že můžu být opravdu těhotná? Děkuji za odověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, 2 negativní testy těhotenství jasně vylučují. Vaječník je překryt střevem, je to normální nález.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: