Těhotenství

Dobrý den, již asi 2-3 měsíce mám nepravidelnou menstruaci. Brala jsem antikoncepci asi 3 roky, ale v lednu jsem ji vysadila. Nyní mám problém s neustálým špiněním (asi 3 týdny) - ztoho byla menstruace asi týden. Minulý týden jsem měla s přítelem styk bez ochrany (sperma bylo v děloze). Po tomto styku špinění na týden přestalo a nyní se znova dostavilo. Dělala jsem si těhotenský test po 6 dnech a vyšel negativní. Je možné že jsem těhotná? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nevím,jak jste zjistila že bylo sperma v děloze, jisté je,že bylo v pochvě,když byl gravitest negativní je gravidita nepravděpodobná,ale pokud špiníte 3 týdny jedná se pravděpodobně o hormonální poruchu a gynekologické vyšetření a nasazení léčby je potřebné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x