Těhotenství

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz. Pokládala jsem dotaz asi tak před měsícem, že jsem začala brát nové plaíčko HA ale už po 2 dnech jsem měla pohlavní styk nechráněný. Ptala jsem se, zda HA chrání i takhle krátce a Vaše odpověď byla ano. Ale i přesto bych se chtěla zeptat, dostala jsem menstruaci ale má menstruace byla o něco menší než kdykoliv jindy. Myslíte si, že je možné, abych i přesto mohla být těhotná, nebo za to může například stres( protože celý měsíc jsem ve stresu, zda jsem či nejsem těhotná +stres doma). Mnohokrát děkuji za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Může to být i stresem,ale obecně menses při antikocepci bývá slabší, nemusíte mít starosti, pro klid duše si můžete udělat gravitest i když předpokládám, že bude negativní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: