Těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné otěhotnět 5dní před menstruací. Měla jsem nechráněný pohlavní styk. Menstruaci jsem dostala v termínu a co do počtu dní byla normální. 3 týdny po styku jsem si dělala těhotenský test a byl negativní. Navíc jsem byla na prevenci a paní doktorka mi dělala krevní obraz, poznala by to z něj? Další menstruaci jsem již nedostala a podle ultrazvuku jsem 6+5těhotná. Je možné být těhotná z doby před poslední menstruací nebo se nám to povedlo až v průběhu měsíce? Jde mi o to, že měsíc před menst.jsem byla nemocná se zády a v tomto měsíci proběhlo spousta vyšetření, léky a injekce.

Odpověď odborníka:

Otěhotnění je možné,záleží na tom,kdy došlo k ovulaci z normálního krevního obrazu se gravidita nepozná,na to je specifický HCG test,Měření ultrazvukem je přesné,proberte s vaší lékařkou jaké léky jste brala a ona vám poradí,případně odešle ke genetické konsultaci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: