Tehotenstvi

  • Dotaz od: Andreika Warrich
  • Publikováno: 30.9.2013
  • uLékaře.cz

Chtela bych se zeptat jestli ma vliv na otehotneni maly vystrik sperma?prosim poradte jak s tim to problemem!Predem dekuji

Odpověď odborníka:

Pro otěhotnění je důležité posuzovat kvalitu /včetně pohyblivosti / a množství spermií. Pokud Váš partner má spergmiogram v pořádku, tak by kvalita "výstřiku " neměla výrazněji ovlivnit možnost gravidity.
Doporučovala bych problém ještě prokonzultovat s Vaším gynekologem.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x