Těhotenství

Dobrý den,pokousime se s přítelem o miminko.Už dva tydny jsem nemela menstruaci a tehotensky test mam stále negativní je mozne je tehotna jsem?nejake příznaky mam aspoň myslim.dekuji

Odpověď odborníka:

Gravitest je positivní již 5-6 den po koncepci,pokud menses nepřijdou do týdne zopakujte jej a bude li opět negativní bude vhodné gynekologické vyšetření včetně ultrazvuku a případně krevního HCG. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: