Tehotenstvi?

Dobry den,mela jsem problemy s podbriskem a 4.10.2013 jsem prodelala laparoskopii 5cm cysty s jeji resekci,dne 23.10.jsme meli s pritelem sex a ma posledni menstruace byla v srpnu 16.8.,takze jiz nebyla dlouho,ale na ko u gyn.14.10. mi byla pichnuta injekce na vyvolani menses.ale nic nedorazilo-dnes je 1.11.2013,mohla bych byt tehotna? Boli me prsa a byva mi spatne,ale nevim kdy je cas si udelat test,nebo mam opet zajit na gynekologii???Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Rozhodně si udělejte gravitest a pokud bude negativní vyčkejte ještě týden a potom by byla vhodná kontrola na gynekologii

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Srdce
Články: Srdce
Starověk spatřoval v srdci...
Sexuální život nemusí ve stáří uvadat
Články: Sexuální život nemusí ve stáří uvadat
Také se vaše představy o...
Henochova–Schönleinova purpura
Články: Henochova–Schönleinova purpura
Henochova-Schönleinova...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: