Těhotenství

Dobrý den, tak všechny ty příznaky co jsem měla bylo těhotenství...menses jsem nedostala testy mam P. Ale na gynekologii ještě nemám chodit , že? asi až za týden? nebo mohu? a jaké vitaminy bych měla brát ať miminko je v pořádku a udrží se? Děkuji Knoppova:-)

Odpověď odborníka:

Můžete použít kyselinu listovou, ke gynekologovi jděte po 6 týdnu,aby již na ultrazvuku byla jasná akce srdeční. Příjemné prožití gravidity.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: