Těhotenství

Dobrý den, zkoušela jsem si těhotenský test a vyšla mi včera slabá čárka, dnes další a čárka zesílila. Byla jsem u gynekologa, jelikož mi byly zjištěny kvasinky a bakterie escherichia coli a měl mi dát prášky, když jsem mu o testu řekla, vzal mi krev a dnes jsem volala na výsledky a jsou slabě pozitivní.Volala jsem si na výsledky a za 14 dnů mám přijít na kontrolní krev. co mě ale zaráží, že mi nedal žádné prášky na kvasinky a bakterii. Není to pro plod nebezpečné, mám strach zda bych s kvasinek a bakterií nemohla potratit když nemám žádné léky na přeléčení.

Odpověď odborníka:

Z nálezu e. colli a kvasinek v pochvě jistě nepotratíte, naopak ,kdyby to byla gravidita bude se muset nasadit léčba s ohledem na ni. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: