Těhotenství?

  • Dotaz od: Eliška Majerová
  • Publikováno: 16.2.2014
  • uLékaře.cz

Asi před měsícem jsem se mazlila s přítelem a naše genitálie se přímo dotýkaly,ejakuace neproběhla,ale on byl značně vzrušený. Je možné otěhotnět z tzv.kapky touhy? Po dvou týdnech jsem dostala menstruaci, ale nyní je mi často nevolno-bolesti břicha, hlavy..Díky.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně nebudete těhotná, pro jistotu si udělejte test.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příčinou vysokého tlaku může být nádor
Články: Příčinou vysokého tlaku může být nádor
Existuje více důvodů ke...
16 potravin, které chrání srdce
Články: 16 potravin, které chrání srdce
Zdravý životní styl působí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x