Těhotenství

Dobrý večer měla abych otázku ohl.tehotenskeho testu. Asi první prosincovou sobotu (2013) jsme s přítelem meli pohl.styk. Ja antikonc.neberu chrani se on, ovsem asi se stalo ze na okamzik byl ve me bez ochrany,(ale ani jeden si nejsme jisti :-/ ) mel docela problem se stoporenim a ani nevyvrcholil. Presto jsem mela strach ze by se mohlo stat. Tak jsem si koupila 2 ruzne těhot.testy s vysledky do 5 min 1.1 došla menstruace, skončila 5.1 po jejim skoncemi jsem si udelala pro jsitou prvni test, vysel negativni, po dvou dnech druhy a take negativní. Ovsem ja mam takovy strah udelala jsem byl negativni. Byla jen jedna carecka nevim zda ale nebylo prilis brzy na testy. Ovsem 26.1-1.2 byla dalsi menstruace. Nevim zda si mam udelat pro jistotu dalsi test mam jeden koupeny pisi tam ze do 3min.je vysledek. Nikdy se nam to nestalo tak nevim zda vubec delam test ve zpravnou dobu, uzbych chtela byt v klidu.. protoze mam strach ze mi je ted trohu hůře kvuli ztresu z toho 27 nebo 28 .2 by mela prijit dalsi menstruace. Modlim se za ni doslova, Dite bych do budoucna chtela ale ted v 24 letech je pro me jeste brzy. Neni mozne ze by ty testy ukazovali spatne? i. Asi se zblaznim.  . predem dekuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud máte normální menses jsou to zbytečné obavy,test je positivní podle citlivosti 5-6 den po koncepci nejpozději v den očekávaných menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: