Těhotenství

S manželem jsme se začali snažit o miminko. Po vynechání HA antikoncepce se menstruace dostavila po 30 dnech (stejně jako tomu bylo před HA), nyní již uplynul 36. den od předchozí menstruaci a ona stále nikde. Už delší dobu mě pobolívá v podbřišku, ale těhotenský test je negativní. Je tu ještě nějaká možnost, že jsem těhotná? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Možnost těhotenství je, ale je možné, že zpoždění je způsobeno nastupujícím Vaším cyklem. Počkala bych cca týden a pak event.navštívit gynekologa a dle výšky sliznice píchnout vyvolávací injekci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x