Těhotenství

Dobrý den. Chci se zeptat, beru HA ale cca 4dny po dobrani posledni pilulky jsem zacala brat antibiotika (v den mestruace) a v nedeli jsem mela se svym pritelem sexualni styk. Je mozne, abych byla tehotna? Od te doby uz mam druhou menstruaci tak jak ji mam mit, akorat mi prijde, ze nejak moc jim tak mam trochu obavy. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Antibiotika neovlivňují antikoncepci do té míry,jak se tvrdí, pokud jste měla normální menses gravidita je vysoce nepravděpodobná pokud chcete mít absolutní jistotu udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: