Těhotenství

Chtěla bych se zeptat už cca rok se snažíme o mimčo ne nijak důsledně , spíše se skláníme k tomu se na to příliš neupínat , bohužel zatím pořád nic, Kvůli problémům a dlouhému čekání na MS mi na gynokologii předepsal apaní doktorka Duphaston. A vzhledem k tomu všemu bych chtěla vědět kdyby se nám povedlo otěhotnět mám ještě další problém s autoimunitním onemocněním štítné žlázy kde mi tedy bylo zjištěno nadměrné množství protilátek. Další ne tak dle mne důležité nemoci jako astma a alergie .Byl by důvod vzhledem k tomu všemu jít na rizikové těhotenství ? Denně dojíždím cca 100 km do práce kde sice převážně mám práci u PC ale také kontroly na stavbě takže jsem i v terénu. Je mi jasné , že to smaořejmě budu konzultovat se svým gynekologem ale ráda bych měla trochu jasnější představu . Děkuji

Odpověď odborníka:

Na neschopenku jít můžete, ale spíše bych to nechala, jak se budete cítit ajak budete vše zvládat. Neschopenka je spíše na Vás:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x