Těhotenství

Dobrý den, mám dotaz jestli mohu být těhotná když jsem klasicky vynechala 7 denní pauzu 8 den jsem si vzala večer prášek ale měla jsem střevní potíže. Pohlavní styk jsem měla 7 den pauzy.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste nezvracela cca do hodiny od užití prášku nebo pokud jste do 3 hodin od užití prášku neměla opakovaně průjmovitou stolici, antikoncepční účinek by měl být zachován.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: