Těhotenství

Dobrý den, dělala jsem si na internetu těhotenskou kalkulačku, podle ní bych měla být 5+2, a taky uvádí, co už jde na ultrazvuku vidět v děloze atd., ale na ultrazvuku nic nejde vidět a HCG bylo 262,7. Kdy půjde v děloze vidět zárodek? Mimoděložní těhotenství by doktor poznal i teď?Předem děkuji a hezký den

Odpověď odborníka:

Záleží na datu, kdy jste otěhotněla ,podle hladiny HCG se pravděpodobně jedná o počínající graviditu,vhodné by bylo vyšetření po týdnu, kdy by hladina HCG měla být již podstatně zvýšena a i na ultrazvuku by již zárodek měl být vidět.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: