Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, s přítelem používáme ochranu kondom ale prášky neberu, je možné že bych byla těhotná? Menstruace se mi spozdila asi o dva dny, nevím si rady. děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to je (zejména pokud by kondom sklouzl nebo pokud by byl nandaný na penis příliš pozdě apod.), ale je to málo pravděpodobné. Máte-li pochybnosti, navštivte gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x