Těhotenství

Dobry den, rada bych se zeptala. 4 mesic neberu antikoncepci. Prvni dva měsíce jsem mela měsíčky pravidelne a pote trosku rlzhazene se spozdenim cca tyden. Je i v tuto dobu moznost otehotneni? Snazime se o miminko. Je mi 20 let. mockat dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Normální cyklus trvá 28 dní plus minus 7 takže u vás by to bylo ještě v normě a možnost otěhotnění pokud dochází k ovulaci samozřejmě je. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: